slkbcdlkshdMocht je op zoek zijn naar een goede poort voor aan je woning of garage, kijk dan eens in het aanbod bij Different Doors – verticale sectionaalpoort. Ik garandeer je dat wat je ook voor ogen hebt, de mensen van de tak Different Doors – verticale sectionaalpoort het voor je kunnen maken. Zelf had ik een nog vrij bijzondere opdracht, vermoed ik. Ik heb een oude loods opgekocht, een die flink wat renovatie voor zich had. Ik denk niet dat iemand zich er voor mij aan durfde te wagen, noch dat iemand écht tot zich had laten doordringen wat een potentie deze oude loods als woonhuis wel niet had. Gelukkig zag ik daar wel doorheen en sprak het me direct tot de verbeelding wat je hier wel niet allemaal mee kon doen. Ik woon graag ruim, in een bovendien geheel open ruimte – en daarvoor is een loods natuurlijk ideaal.

 

Prachtige poort die geheel naar wens is

 

Hoewel de loods enig opknapwerk behoefde, heb ik toch besloten zoveel mogelijk van de oude elementen in ere gehouden te willen hebben. Het exterieur is van een prachtig industrieel karakter en hoewel ik de binnenkant helemaal naar eigen smaak – en dus vrij modern en strak – heb ingericht, liet ik de buitenzijde vooral in oude staat. Daarmee bedoel ik overigens niet qua onderhoud, maar qua behoud van het authentieke karakter dat de loods nou eenmaal heeft. Daar moet je niet aan tornen, is mijn opvatting. Het is ook daarom dat ik een echte expert zocht op het terrein van dit soort poorten, ik wilde wel een bedrijf inschakelen dat mij ook echt iets kon leveren en dat het er van buiten ook echt bijzonder kon doen laten uitzien. Dat is zeker gelukt!