Ik ben op zoek naar een tweede woning, ik heb zelf al een erg mooi huisje maar ik wilde er iets bij voor in de weekenden en de vakanties. Er zijn veel appartementen te koop in Blankenberge en daarom wilde ik hier is gaan kijken. Ik kende Blankenberge al erg goed want een goede vriendin van mij heeft hier ook een appartementje. Ik ben best al wat weekendjes en vakanties bij haar geweest en dat beviel me altijd. Ze woont er lekker aan het strand en ze zit dicht bij het bruisende centrum van Blankenberge. Zij was dan ook degene die me vertelde dat er veel appartementen te koop zijn in Blankenberge. De appartementen worden aangeboden door Royal Gardens. De appartementen bevinden zich in het mooie grote Royal Gardens gebouw en zijn voorzien van ruime terrassen. Ik ben er pas geleden gaan kijken en ik was helemaal onder de indruk!

Hier wil ik zijn in mijn vakanties!

Ik wist meteen dat ik hier in mijn vakanties wilde zijn. Ik heb het appartement inmiddels gekocht en ik ben er afgelopen weekend al geweest. Ik kan je nu vertellen dat het strandleven heerlijk is en als de zon schijnt is het in Blankenbergen echt een paradijs. In het gebouw zit overigens ook een prachtige parkeergarage dus mijn auto kan ik altijd kwijt! Ik ben in ieder geval erg blij met mijn tweede huis en hier kan ik dan ook lekker ontspannen! Ik ben mijn vriendin erg dankbaar voor de tip en ik ga er met volle teugen van genieten!