Bij INOXvakman.be koopt u nu ook een prachtige selectie trapleuningen van eikenhout eenvoudig online. En natuurlijk worden de houten leuningen gecombineerd met INOX leuningdragers en einddoppen. Dit resulteert in een prachtige trapleuning met een spannend  contrast tussen het strakke INOX en het natuurlijke hout. In een serie blogartikelen lichten wij de diverse houtsoorten die wij aanbieden uitgebreid toe. Ditmaal zullen we u wat meer vertellen over onze eikenhouten leuningen!

alle-houten-trapleuningen

Eikenhout is de bekendste houtsoort en tevens ook de ’traditionele’ houtsoort voor meubilair, maar ook voor bijvoorbeeld deuren, trappen en trapleuningen! Eiken staat bekend om de mooie spiegel (mergstralen) en heeft een warme, natuurlijke, klassieke en warme uitstraling, maar is desondanks tijdloos. Eikenhout is sterk en hard, maar wel goed te bewerken. De trapleuningen van INOXvakman.be zijn vervaardigd uit Europees eiken van topkwaliteit. U heeft de keuze uit onbewerkt en gelakt eikenhout en vervolgens uit de combinatie met een 5-tal INOX leuningdragers. Daarbij heeft u tevens de keuze uit 3 soorten ‘afwerkingen van de uiteinden’, namelijk INOX einddoppen of een ‘houten uiteinde’. In het geval van een houten uiteinde kunnen wij de leuning vlak of rond voor u afwerken. Binnen de selectie trapleuningen van eikenhout hebben wij de meest populaire leuningdragers toegevoegd binnen ons ‘online assortiment’. Wenst u toch een andere leuningdrager, stuur ons dan even een mailtje. Alle leuningdragers voor een ‘ronde leuning’  kunnen in principe in combinatie met een houten leuning geplaatst worden.

 

Een trapleuning van eiken is in veel verschillende interieurstijlen prachtig te implementeren, zeker in combinatie met INOX leuningdragers en einddoppen, waarmee de trapleuning van eikenhout niet alleen past binnen een landelijk interieur, maar ook in een moderne inrichting.

 

Koop uw trapleuning eiken bij INOXvakman.be eenvoudig online. Dan bent u verzekerd van een leuning (tot 400 cm uit 1 geheel) van topkwaliteit, op maat voor u vervaardigd, stevig verpakt en snel geleverd!