slkbcdlkshdWat een verschil een verticale garagepoort kan maken

 

Ben je ook op zoek naar een verticale garagepoort en ben je eenzelfde zoektocht gestart als ikzelf ondernam, een maand of wat geleden? Dan kan ik je wellicht op enige manieren van dienst zijn. Het belangrijkste wat je kunt doen is even te surfen naar de website van het bedrijf Different Doors. Ik vind zelf dat de naam van deze firma bijzonder goed gekozen is, aangezien ze echt het verschil weten te maken in deuren als deze, dat is inderdaad zo. Ik vond het zelf bijzonder prettig dat ik al mijn wensen kon doorgeven voor mijn verticale garagepoort op maat en dat alle tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Ik heb er een heel mooie, ouderwets aandoende poort aan overgehouden, precies zoals ik het me had voorgesteld. Ik ben namelijk verhuisd naar een oud pand, een locatie die ooit als loods is gebruikt maar inmiddels alweer vele jaren leeg heeft gestaan. Ik heb toestemming van de gemeente er aan herbestemming te doen en ben dit pand nu steen voor steen aan het opknappen om het überhaupt bewoonbaar te zien te krijgen. Ik vind het echt een heel leuk project, met name hetgeen ik me nu op heb gestort, de buitenkant weer dat oude tintje te zien te geven. Het heeft namelijk een heel industriële, rauwe uitstraling en die houd ik graag behouden. Het begint er steeds beter uit te zien en elke keer als ik met de auto weer aan kom karren en ik zie vanuit de verte mijn huis al ben ik steeds weer onder de indruk van de vaart waarmee je het aangezicht kunt veranderen. De verticale garagepoort is ook echt een goede nieuwe toevoeging aan het geheel en ik ben er erg tevreden mee.