Casa dolce Casa is een nieuw tegelmerk dat voor nogal wat opschudding gezorgd heeft binnen de Italiaanse keramische tegelindustrie. Met een creatief en gewaagd assortiment werd de bestaande garde uitgedaagd, en met succes. De Casa dolce Casa tegels staan bekend om hun uitbundigheid, Italiaanse flair, vrolijke kleuren, prachtige uitstraling en tevens hoogwaardige kwaliteit. In korte tijd is Casa dolce Case uitgegroeid tot een A-merk. Casa dolce Casa tegels bestelt u bij Tegelmegashop.be voor de beste prijs!

Tegelmegashop

Casa Dolce Casa tegels bij Tegelmegashop.be.

Casa dolce Casa tegels bestelt u bij Tegelmegashop.be. Het assortiment van dit Italiaanse topmerk is zeer divers, waarbij de Flagstone tegelserie, de Belgique, de Contemporanea en de LArgille toch wel de populairste en best lopende tegelseries zijn. Prachtige keramische tegels met een tijdloze uitstraling, prachtige kleuren, unieke design en vooral ook van topkwaliteit, super sterk en extreem duurzaam. Maar niet alleen voor binnen kunt u slagen voor een prachtige tegel. Wat dacht u van de bijzondere Icon outdoor. Dit is een van de nieuwe tegelseries van dit prachtige A-merk en betreft een topkwaliteit keramische terrastegel met een bijzondere houtlook. Deze tegel kan zowel op gras, grind en op zand gelegd worden, maar natuurlijk ook in de specie. Daarnaast ook het vermelden waard; Deze tegels zijn voor minmaal 70% vervaardigd uit gerecyclede materialen. Naast een prachtige tegel dus ook een verantwoorde en milieubewuste aankoop! Wat uw wensen ook zijn, prachtige tegels voor binnen en ook terrastegels van topkwaliteit bij Tegelmegashop.be!

 

 

Heeft u een specifieke Casa dolce Casa tegel op het oog en wilt u deze bekijken bij ons in de showroom? Bel van tevoren dan even, dan weet u zeker dat deze aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, vragen we graag een sample voor u aan! Ook kunt u online de laagste prijs offerte aanvragen, binnen 1 werkdag ontvangt u een reactie.