Onderzoek, ontwerp, technologie, kwaliteit en design zijn de fundamentele waarden van Lea tegels, het bedrijf van Fiorano Modenese. Dit tpmerk is al meer dan dertig jaar actief in de tegel branche en heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de ontwikkeling van de Italiaanse keramische sector. Met vooruitstrevende tegelseries is Lea een echte trendsetter.

Tegelmegashop

Een heel goed voorbeeld van deze rol is de full HD; een technologische revolutie waarmee enkel unieke tegels gemaakt worden; geen enkele tegel is hetzelfde. Dit is in de keramische wereld nog nooit eerder gelukt. En dit zorgt ervoor dat de levensechte natuursteen en houtlook tegels van keramiek nu ook die belangrijke eigenschap van het ‘echtte materiaal’ bevatten; Geen enkele tegel is hetzelfde. Maar ook de slimtech is heel bijzonder. Met het aanbieden van gelamineerd porselein in een record afmeting van maar liefst 300cm bij 100cm en een extreem lichte structuur heeft dit geresulteerd in een dikte van slechts 3mm! Gewoonweg prachtig en een garantie voor een stijlvol en modern interieur. Met diverse prachtige tegelseries vindt u altijd een producht naar wens. Om er een aantal te benoemen; Ancient Jerusalem, Goccia, Rain Forest, Arenatia Microban, Kalos, Salento, Athena, Kensington, Basaltina Stone Project, Makò, Slimtech Arenaria, Slimtech Wood-stock, Bio Lumber, Mayfair, Slimtech Basaltina, Storm, Bio Plank, Metropolis, Slimtech Gouche 10 en Slimtech Re-evolution. Maar er is nog veel meer mogelijk!

 

Bent u geïnteresseerd in Lea tegels? Vraag dan online eenvoudig een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u binnen enkele dagen een passende reactie ontvangt, met een gericht prijsvoorstel! laagste prijs! U kunt uiteraard ook een bezoek brengen aan onze showroom. Echter voordat u ons bezoekt met het doel om een specifieke tegel bekijken, adviseren wij u om eerst even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers kunnen dan meteen nagaan of de door u gewenste tegel in de showroom aanwezig is. Tegelmegashop.be; Online voordelig tegels kopen!