U heeft vast al gehoord van de Bitcoin. Deze cryptovaluta heeft het de afgelopen jaren extreem goed gedaan. Lees vooral het artikel over beleggen in bitcoins. Naast de Bitcoin bestaan er ook nog andere cryptovaluta’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Litecoins of aan Ethereum.

De Bitcoin en de Litecoin worden door analisten gezien als respectievelijk goud en zilver. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens te kijken naar de mogelijkheden die de Litcoin te bieden heeft.

De kans is erg groot dat er nog veel koersstijgingen mogelijk zijn voor de Litecoin. Sommigen beweren zelfs dat de Litecoin nog beter gaat presteren dan de Bitcoin. Het is dan ook van groot belang om u te verdiepen in deze cryptovaluta!

Crypto kopen bij Bitvavo

Voor iedere aangeboden cryptocurrency biedt Bitvavo de mogelijkheid om deze op te slaan in de eigen omgeving. Dit houdt in dat je in principe geen wallet nodig hebt van een derde partij en dat je al je cryptocurrency kunt opslaan in één omgeving. Normaal gesproken is er een aparte wallet vereist voor iedere crypto.

Een groot deel van de cryptovaluta wordt opgeslagen in offline wallets die zijn afgesloten van het internet. Deze manier van opslaan wordt cold storage genoemd, en iets wat niet in verbinding staat met het internet kan theoretisch niet gehacked worden via het internet. Intern heeft slechts een select aantal mensen toegang tot deze offline opslaglocatie.