Een overkapping mag niet meer gemist worden in uw tuin! Een overkapping in de tuin zorgt voor een optimaal sfeer in de zomer. Onder de tuinoverkapping kunt u heerlijk in de schaduw zitten wanneer u ook zonwering toepast. Daarnaast is het voor een regenachtige dag ook ideaal, u zit namelijk beschut onder de overkapping. In de avonduren ook genieten van de overkapping? Kies ervoor om LED spotjes toe te passen. Deze kunnen gewoon in de profielen van het dak verwerkt worden. Een overkapping is ideaal voor alle omstandigheden.

Een terrasoverkapping online bestellen? Het is gewoon mogelijk op Overkapping33.nl! Ga naar de webwinkel, kies een terrasoverkapping en doorloop de stappen om uw terrasoverkapping op maat samen te stellen. Wanneer u gekozen heeft voor de gewenste formaat, kleur, type dakplaten en LED inbouwspots, kunt u uw overkapping op maat in de winkelmand stoppen en bestellen. Wilt u een overkapping op maat? Dat is ook mogelijk. Kies voor een Verano overkapping in het aanbod van Overkapping33, die ook op maat te leveren zijn. Wilt u een complete tuinkamer met voor een glazen schuifwand en aan de zijkanten een zijwand? Geen probleem! Ook deze tuinkamers kunt u samenstellen op Overkapping33.

Uw bestelling wordt bij Overkapping33 compleet gratis geleverd! Binnen 1-2 weken ontvangt u uw complete bestelling in huis. Wanneer u niet kunt wachten en uw overkapping z.s.m. in huis wilt hebben kunt u ook kiezen voor de expres bezorging. De bestelling wordt dan binnen 1 werkdag bij u geleverd. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Informeer bij Overkapping33 over de expres bezorging. Ook voor de Belgische en Duitse klant is een overkapping van Overkapping33 gewoon te leveren. De kosten zijn afhankelijk van de locatie. Waar wacht u nog op bekijk en bestel snel uw overkapping of glazen schuifwand op Overkapping33.nl!