Zoekt u naar topkwaliteit tegels en wilt u een ruim aanbod bekijken? Bezoek Tegels33; de tegelspecialist! In hun aanbod vindt u meer 2500+ type tegels waar u uit kunt kiezen. Wanneer u een gewenste type tegel heeft gevonden, kunt u deze bij Tegels33.nl direct online bestellen. In de webwinkel is er een handige calculator aanwezig die u direct verteld hoeveel dozen en hoeveel vierkante meter u totaal ontvangt. Ook kunt u ervoor kiezen om snijverlies aan te klikken, zo rekent de calculator een snijverlies van 10% extra bij het aantal vierkante meters. Weet u al welke type tegel u online gaat bestellen? Bekijk en beslis direct door de webwinkel te bezoeken!

Wanneer u de aanbieders met elkaar gaat vergelijken, ziet u direct dat Tegels33.nl een van de ruimste aanbod van tegels in hun collectie hebben. De tegels zijn allemaal 1ste keus tegels en zijn ook meestal direct uit voorraad leverbaar. Wanneer er een aangepaste levertijd is, wordt dit netjes direct aangegeven. Wanneer een tegel op bestelling is, duurt dit meestal tussen de 1-3 weken, afhankelijk van de gewenste tegel. Verder vindt u bij aanvullende informatie alle informatie over de desbetreffende tegel. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wat het land van herkomst is, het merk van de tegel, de afwerking, de oppervlakte en nog veel meer. Zo weet u direct waar u aan toe bent wanneer u een tegel besteld.

Gaat u kiezen om een bestelling te plaatsen bij Tegels33.nl? Wij raden u zeker aan om op z’n minstens eens een kijkje te nemen op de webwinkel. Wanneer u niet zeker bent van welke type vloer u wilt gaan toepassen, kunt u er ook bijvoorbeeld voor kiezen eens de andere webwinkel van Store33 te bekijken: Houtenvloeren33. Daar vindt u allerlei houtenvloeren en laminaat die zij aanbieden.