kunstgras tuin

Iedereen wil een tuin die er het hele jaar perfect uitziet, helaas is dit bij de meeste mensen niet het geval. In de winter heeft het grasveld veel te verduren, veel water en vorst maken het er niet beter op. Kale plekken ontstaan die je ieder jaar weer opnieuw in moet zaaien, met de vraag of het ooit nog mooi zal worden. Met een kunstgras tuin ben je van deze problemen af, en heb je geen zorgen meer over het onderhoud van je tuin. Je bent verzekerd van een tuin die het hele jaar mooi is.

kunstgras tuin

Geen vieze kleding meer

Kinderen zijn nu eenmaal spontaan en soms zijn ze sneller dan je denkt, dat is nu juist het leuke van kinderen. Maar heeft het geregend en rennen de kinderen de tuin in het grasveld op, dan kun je er de klok op gelijk zetten dat je grasveld er niet zo blij mee is. Tevens zitten de schoenen van je kinderen onder de vuiligheid, en zijn ze gevallen is de kleding ook nog vies. Een kunstgras tuin kent al deze problemen niet, is snel droog en kinderen krijgen er geen vieze schoenen en kleding meer.

Kies de grassoort die bij je tuin past

Een kunstgras tuin moet er wel naar wens uitzien, te beginnen bij de kleur en het lengte van het gras wat je moet bepalen. Kies je voor een zeer strakke tuin met een korte spriet, of ga je voor de langere spriet waarbij het gras nog realistischer is? De kleurtinten kunnen ook verschillen van elkaar, van een diepgroene kleur tot een frisse lichtgroene tint.